"Строителна квалификация" ЕАД е акционерно търговско дружество с едноличен собственик на капитала Камара на строителите в България. Основен предмет на дейността на дружеството е организиране и провеждане на образователно-квалификационни обучения на кадрите работещи в строителството, както и дейности по реализирането на разработени стратегии и политики на КСБ свързани с професионалната квалификация на работещи в отрасъл строителство.
С оглед осигуряване на качествено обучение за придобиване на професионална квалификация и осъзнавайки необходимостта от квалифицирани кадри в строителния сектор, дружеството се насочи към организиране и провеждане на обучения в някой от най авторитетните учебни заведения, а именно: ДП „БЪЛГАРО – ГЕРМАНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ" в Клоновете Плевен и Стара Загора, СГСАГ „Христо Ботев" София и ПГСАГ „Лубор Байер" Стара Загора. КЛОНОВЕТЕ ПЛЕВЕН И СТАРА ЗАГОРА НА ДП „БЪЛГАРО – ГЕРМАНСКИ ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ" са сертифицирани и прилагат европейски норми по ISO 9001:2008.
Обучението в тези центрове е ориентирано към потребностите на фирмите, най-вече в строителния сектор и реалната икономика, като приоритет има усвояването на практически умения. Обучението се провежда по немската дуална система, т.е. теорията и практиката са в непрекъснато развитие и взаимодействие. Екипите от високо квалифицирани преподаватели оптимално съчетават в хода на обучението теория, учебна и производствена практика използвайки модерна техника, съвременни методи и технологии. Дългогодишни партньори при въвеждането и разпространението на нови методи, технологии и материали в обучението са световно признатите фирми, водещи в своята област KNAUF, BAUMIT, CERESIT, BRAMAC. Центровете разполагат с много добра материална база, като осигуряват възможност както за провеждане на качествено обучение, така и за нощуване и хранене на място на обучаващите се.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОДБОРА НА ОБУЧАЕМИ: 1. Обучението в БГЦПО ще се реализира с откъсване от работа и продължителността е в зависимост от степента на професионална квалификация. I-ва ПКС – 38 работни дни; II-ра ПКС – 84 работни дни; III-та ПКС – 122 работни дни. 2. Обучението в ПГАСГ в София и Стара Загора ще се реализира без откъсване от работа, като задочна форма в рамките на три семестъра за III-та степен на професионална квалификация. 3. Придобиването на свидетелство за професионална квалификация от I- ва, II-ра и III-та степен е съпроводено с полагане на държавни квалификационни изпити по теория и практика на специалността. 4. На кандидатите за придобиване на II-ра и III-та ПКС се изисква диплом за завършено средно образование или удостоверение за завършен гимназиален етап.
Контакти:
е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
тел. за връзка: 02/ 806 24 54; 02/ 806 24 53
GSM: 0878 401 462
Лице за контакт: Александър Борисов

 

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

            Колективът на ПГСА гр. Пазарджик и ...

На 21.02.2019г. в ПГСА-гр.Пазарджик се проведе училищния кръг на ...

Партньори