Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

По традиция в навечерието на коледните празници, Камарата на строителите в България – Областно представителство Пазарджик връчва отличия на фирмите, показали най-добри резултати през изминалата година. Тържеството се състоя в ресторант „Форум“ на 15 декември 2017г., в присъствието на строители и проектанти от трите браншови организации КАБ, КИИП и КСБ.

         Номинираните фирми са показали най-голям растеж на НПП, ДМА и  персонал за 2016 финансова година спрямо предходната 2015г. Строителите - членовете на камарата, вписаните в Регистъра(ЦПРС), които участват в класацията „Строител на годината 2017“ са 50, но само осем от тях са отчели растеж и в трите показателя.

Фирмите, които получават пластика „Най- успешно развиваща се фирма за 2017г.“ са:

     

Първа група: строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения

Ромеда Билд ЕООД, гр. Пазарджик

Втора група: строежи от транспортната инфраструктура

Сигма строй ООД, гр. Пазарджик

Трета група: строежи от енергийната инфраструктура

Ди Ти Ай ООД, гр. Пазарджик

Четвърта група: строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда

Строймонтаж  07 ЕООД, гр. Пазарджик

Наградите връчи председателя на областното представителство инж. Любомир Келчев.

         Голямата награда "Златната Либела", която  е  символ  на добра  строителна практика и  добър строителен  мениджмънт, тази година строителите избраха да бъде присъдена на Венит ЕООД.

 

Главния архитект на община Пазарджик арх. Кръстьо Танков връчи статуетката  - прототип на древноегипетска либела на инж. Васил Тачев, управител на Венит ЕООД.

 

За първи път в 10-годишната история на класацията победител е фирма, която изпълнява предимно строежи от енергийната инфраструктура.  През изминалите девет години притежатели на приза са били фирми с обхват на дейност предимно в първа група строежи от високото строителство: „Гарси“ ООД, „Гепан-Георги Панчов“ ЕТ, „Реал М“ ЕООД, „Радани“ ООД, „Термикс-ЕС“ ООД, „Хаси Инженеринг“ ЕООД „Гарси“ ООД и Артстрой Про ООД.

Партньори